Friday, September 25, 2020

Un nou virus cu potențial pandemic?

Cercetatorii au descoperit un virus misterios cu gene ce nu pot fi  identificate. Unde a fost gasit
Sursă foto: Digi-World.Tv




Ieri căutam pe youtube niște videoclipuri documentare și întâmplător am dat peste acest titlu, care mi-a atras atenția: „Un nou virus cu potențial de pandemie a apărut în China - întreaga lume să se pregătească”, așa că m-am gândit să vă fac cunoscut și vouă acest lucru. Vă voi prezenta pe scurt doar câteva idei. 


Tot în China, a apărut un nou virus cu potențial pandemic, ne avertizează oamenii de știință. Acestă amenințare biologică, vine de la un nou virus, care are ca transmițător de bază porcul.
Oamenii de știință au identificat un nou tip de virus, o nouă tulpină, care se manifestă la porci, dar se pot infecta și oamenii. Porcii transportă virusul și îl pot transmite la oameni.
Cercetătorii sunt îngrijorați, deoarece forma de virus descoperită, ar putea suferi anumite mutații genetice, care mai apoi se pot răspândi cu ușurință de la unii la alții, răspândire care ar putea ajunge până la nivel global.
Virusul are toate caracteristicile de a se adapta pentru a îmbolnăvi oamenii, de aceea răspândirea acestuia trebuie să fie foarte bine monitorizată.


În continuare vă voi lăsa pe voi să descoperiți mai departe ce se spune despre acest virus, urmărind videoclipul de mai jos: 










No comments:

Post a Comment

Feel free to leave a comment !