Sunday, August 30, 2020

Cristian Terran și cărțile lui


Sursă foto: cristianterran.wordpress.com

Bună dragii mei!
După cum vedeți și astăzi este despre cărți, dar nu despre orice tip de cărți, ci despre unele foarte speciale, care tind spre mistere dar și spre conspirații, cele din sfera spiritualului și paranormalului. Aceste cărți sunt cele ale autorului Cristian Terran.

Pe Cristian Terran l-am întâlnit (bine-nțeles în planul virtual), acum câțiva ani, să tot fie vreo 4 sau 5, nu mai știu sigur. Această întâlnire s-a întâmplat prin intermediul blogului său, Conspirații și Mistere, aproape imediat după ce mi-am intrat și eu (ușurel) în ale blogging-ului. Întâmplător am dat peste blogul lui, iar cum mie îmi plac misterele și tot ce ține de acestea, ceea ce m-a atras în primul rând a fost numele blogului său. Fiind curioasă din fire, am intrat, am navigat prin el, căutând și citind câteva dintre articolele lui. A fost incitant și fenomenal ce am găsit acolo, mi-au plăcut din dezbaterile și subiectele blogului, și m-a cucerit încă din prima clipă, astfel că i-am dat automat un follow. Blogul lui este dintre preferatele mele, dintre toate pe care le urmăresc. Mai apoi pe Facebook am început să urmăresc pagina lui cu același nume, iar în cele din urmă, m-am încumetat să intru și să-i dau follow și pe profilul lui personal, asta fiind de prin martie (de când cu pandemia asta). De vreo 4 luni îl urmăresc și pe Youtube. Vreau să vă mărturisesc că îl admir foarte mult pe Cristian Terran. Este un om cu o coloană vertebrală foarte bine definită și ancorată și cu o gândire profundă. Aceasta este impresia care mi-am format-o și care a luat contur în mintea mea urmărindu-l și citindu-l. 


Sursă foto: conspiratiisimistere.ro



Sursă foto: libris.ro




Autor: Cristian Terran   
An apariție: 2019
Categorie: Paranormal
Nr. pagini: 344
Editura: ROTIPO





Descrierea cărții:

V-ați temut vreodată că personalitatea vă este schimbată de forțe care nu depind de voi și pe care nu le pueți stapâni ori întelege? 
V-ați făcut vreodată griji pentru că memoria nu părea să vă evoce exact aceeași imagine a trecutului pe care v-o evocase cu o zi înainte? 
V-ați pus vreodată întrebări despre creaturile acelea pe care le puteți numi fie Demoni, fie Diavoli, fie Duhuri, capabile să se răspândească în timp și spațiu și să locuiască în miezurile fierbinți ale stelelor sau în pustiurile înghețate ce despart galaxiile?
Cartea Planeta Arhontilor vă oferă o viziune aparte a iluziei care ne înconjoară și de care suntem foarte siguri că e reală. Este iluzia în care trăim controlată de către forțe întunecate? Gnosticii i-au numit Arhonți pe acețti prădători. Cum ne afectează aceste forțe, ce tehnologii folosesc, de când sunt prezenți în viețile noastre, cum putem să ne apărăm de ei?!
Dacă în urmă cu câteva mii de ani scopul principal al manipulării la scară largă era constrângerea individului de a avea acces la cunoștințe despre fenomenele subtile, pentru a se încadra în anumite norme psihologice care să corespundă tiparului colectiv din aria geografică din care făcea parte, în prezent se desfășoară același proces, însă la scară largă, planetară, pentru a coagula frecvențele tuturor membrilor într-un câmp colectiv ce poate servi unui singur scop.
Dacă în timpuri străvechi bătălia era, în cea mai mare parte, exceptând deocamdată fenomenele cunoscute drept posedare, pentru sufletul omului obișnuit, în prezent se dă o luptă pentru ca mintea individului să fie ocupată cu tot mai multe elemente efemere care să îi încetinească anumite capacitați cognitive și să îl conducă spre o gândire de grup urmată de o transformare corporală ce poate pune la dispoziție anumitor forțe nu doar sufletul, dar și corpul nostru.
Este o bătălie pentru sufletele noastre. Depinde de noi dacă ne dăm acordul.




Sursă foto: libris.ro




Autor: Cristian Terran
An Apariție: 2020
Categoria: Dezvoltare Spirituală
Nr. pagini: 240
Editura: ROTIPO








Descrierea cărții

Există oare un sistem malefic ce stă în spatele a tot ceea ce cunoaștem de câteva mii de ani pe aceasta planetă?
Există un plan bine structurat în ceea ce se întâmplă acum în anul 2020 pe Terra?
Suntem cobai? Produsul unei mici grupări de persoane ce s-au hotărât să acapareze tot?
Trăim într-o simulare creată anume pentru a face experimente cu și pe noi?
Suntem controlați de către entități din planuri paralele, densități diferite, pentru scopurile lor obscure?
Este acest sistem pus la cale de la începutul creației sau a fost virusat pe parcurs?
Suntem în stare să descifrăm aceste probleme și să descoperim o cale de evadare?
 
Îmi place să compar viața noastră cu o călătorie. Nu sunt singurul care face asta. Să presupunem pentru o clipă că această călătorie are loc pe mare, sau pe ocean, cu toate părțile bune și rele – navigarea lină, briza mării, mângâierea soarelui, frumusețea valurilor, vântul răcoritor sau chiar furtunile.
Când ești pe mare, este greu să deslușești formele uscatului prin ceață. În situația în care ne aflăm, noi ca omenire în anul 2020, este și mai greu să deslușim adevărul de minciună.
Și, dacă asemuim această minciună cu o ceață atunci putem foarte bine spune că este greu să vedem dincolo de ea, mai ales când această ceață este extraordinar de bine realizată, când această ceață este indusă și coordonată de către forțe extraordinar de mari.
Greu, dar nu imposibil.
Chiar dacă nu putem vedea formele clare de dincolo de paravanul acesta tras pe ochi și pe suflet, putem totusi răzbate sau măcar să pipăim o fărâmă de adevăr. Puse laolaltă, aceste firimituri pot forma un întreg. Puse împreună, putem să ne facem o imagine de ansamblu.
Vreau să luați în considerare faptul că opinia mea, ca și a voastră de altfel, este subiectivă și poate fi greșită. Nimic din această carte nu poate fi luat sub formă de adevăr, ci doar de ipoteză. Punând cap la cap toate ipotezele și variantele, putem să ajungem, cu perseverență și calm la aflarea adevarului.




Dacă v-a plăcut articolul meu sau dacă sunteți curioși și dacă v-am stârnit interesul cu aceste cărți scrise de acest autor, nu ezitați să le dați comandă (direct pe titlurile din prezentarea mea), iar dacă vreți să-l urmăriți pe Cristian Terran pentru subiectele mai vechi, actuale sau viitoare, puteți intra pe blogul Conspirații și Mistere (în curând va apărea și site-ul), pe Facebook să dați follow la pagină, sau să vă abonați pe canalul de Youtube.


Aici închei articolul meu dorindu-vă tuturor un weekend plăcut și spor la citit! 



Thursday, August 27, 2020

Soluții savuroase pe vreme caniculară




În zilele caniculre cel mai bun și prețios lichid de băut este apa, dar și sucurile naturale cum sunt: limonada, socata, preparate în casă, precum și ceaiurile (medicinale sau cele asiatice).

ATENȚIE! Alcoolul, cafeaua, băuturile dulci din comerț, carbogazoase sau nu, vă satisfac setea doar pe moment. În realitate, ele accentuează deshidratarea.

DE REȚINUT! Un plus de hidratare îl puteți obține și consumând fructe și legume. Spre exemplu un măr mediu conține cca 115 ml de apă, o banană conține cca. 85 ml de apă, o portocală cca 120 ml de apă,  o pară cca 140 ml de apă, iar o piersică cca 75 ml de apă. De asemenea varza, castraveții, ridichile, roșiile, ardeii, spanacul, conțin peste 90% apă.

Cele mai hidratante sucuri în vreme caniculară:

  • Sucul de cătină bogat în beta-caroten, ne asigură o protecție contra radiațiilor UV;
  • Apa cu lămâie - limonada (simplă sau îndulcită cu o linguriță de miere de albine);




  • Sucul de lămâie într-un amestec de suc de castravete, are efecte hidratante și energizante;
  • Sucul de citrice (suc de lămâie, lime și grapefruit) este bogat în vitamina C și antioxidanți;
  • Sucul de portocale are un efect energizant;
  • Sucul de pepene galben și roșu este hidratant și detoxifiant;
  • Sucul de rodie conferă pielii protecție contra radiațiilor UV;
  • Sucul de struguri este bogat în vitamine, minerale, antioxidanți;
  • Sucul de merișoare și afine este sărac în calorii, dar este bogat în antioxidanți și vitamina C;
  • Sucul de roșii este bogat în minerale și antioxidanți;
  • Apa de cocos este hidratantă și bogată în minerale și antioxidanți.


Suc de Aloe Vera Ecologic / Bio 1000ml de la ALEVIA

Sursă foto: Vegis.ro

Presat la rece cu pulpa de Aloe Vera

Sucul de Aloe Vera este unul dintre cele mai valoroase suplimente nutritive care există, datorită proprietăţilor excepţionale pentru sănătate ale acestei plante. 
Conţine peste 75 de factori nutritivi și peste 200 de ingrediente active esenţiale: 
  • 20 minerale (printre care calciu, fosfor, potasiu, fier, sodiu, mangan, magneziu, cupru, crom, iod, seleniu, zinc), 
  • 18 aminoacizi,
  • 12 vitamine (A, B1, B2, PP, acid pantotenic, B6, B8, acid folic, B12, C, D, E). 


Beneficii:
  • Sucul de Aloe Vera Alevia este obținut prin presare la rece și conține pulpă de Aloe;
  • Este o sursă bogată de antioxidanți;
  • Are efecte benefice în caz de oboseală;
  • Crește capacitatea de autoapărare a organismului;
  • Acționează ca revigorant general pentru organism;
  • Are efect antiinflamator;
  • Are proprietăţi antioxidante;
  •  Susţine metabolismul și funcţionarea normală a sistemului imunitar;
  • Are efecte benefice asupra sistemului reproducător feminin, reglând ciclul menstrual și atenuând simptomele neplăcute asociate menopauzei;
  • Contribuie la sănătatea sistemului gastrointestinal, sprijinind digestia și motilitatea gastrointestinală;
  •  Ajută la menţinerea în limite normale a nivelului de glucoză din sânge.

Avantaje produs:
• Produs în Spania.
• Furnizorul lucrează doar cu frunze proaspete recoltate din culturile organice proprii din Andaluzia.
• Se recoltează doar funze de Aloe cu o vechime de peste 3 ani pentru a asigura cea mai bună compoziție. Acestea sunt transportate apoi în mai puțin de 24 de ore la fabrică.
• Sucul de Aloe Vera este prelucrat prin intermediul unui sistem natural, menținând temperatura tuturor proceselor cuprinsă între 4 și 12° C, inclusiv stabilizarea la rece, în loc de pasteurizare termică.
• Sticlele sunt 100% reciclabile.

Compoziţie: Suc ecologic de Aloe (Aloe Brbadensis) 99.70%, corector de aciditate: acid citric; antioxidant: acid ascorbic
RO-ECO-026
Produs bio, vegetarian si fara gluten

Mod de administrare: 6 - 12 linguri (60/120ml) zilnic.
Precauţii:
Contraindicat în obstrucţie intestinală, inflamaţii intestinale acute (Boala Crohn, colită ulceroasă), abdomen acut chirurgical, apendicită, dureri abdominale.
A se administra cu precauţie copiilor sub 12 ani, femeilor însărcinate sau care alăptează, precum și persoanelor care iau concomitent produse cu acţiune cardiotonică, antiaritmică, diuretică sau hipoglicemiantă.

Țara de origine: Spania

Pentru a vedea și alte produse, puteți vizita site-ul Vegis.ro



Ceaiuri cu protecție UV


Ceaiul verde și ceaiul alb ne hidratează ți în același timp ne conferă un plus de energie, înlăturând oboseala fizică și psihică, precum sunt și o foarte bună sursă depolifenoli, care ne oferă o protecție contra radiațiilor UV, care sunt foarte puternice în timpul verii.

Ceaiurile naturale de fructe: citrice, căpșune, fragi, afine, zmeură, fructe de pădure, cătină, mure, coacăze, lămâie, portocale, mandarine, caise sau fructe exotice, sunt tonice, energizante și vitaminizante și foarte plăcute la gust și sunt un bun motiv de hidratare în zilele caniculare. Pot fi consumate și de către copii pe tot parcursul unei zile de vară (în loc de apă).

Sunt recomandate și ceaiuile de iasomie, guarana și rozmarin, iar combinația de ceai verde și ceai de mentă este ideal.


BINE DE ȘTIUT!

  • Lichidele pe care le consumați în zilele caniculare (apă, ceaiuri, sucuri), este de preferat să fie consumate la temperatura camerei
  • Este FALSĂ impresia că un lichid RECE ne RĂCOREȘTE! Cu cât lichidul este mai rece, cu atât organismul nostru va consuma mai multă energie pentru a restabili echilibrul de temperatură între băutura rece și corpul nostru! Deci, corpul nostru va elibera mai multă căldură, iar consumul de băuturi reci favorizează vasoconstricția iar senzația va fi de încălzire nu de răcorire a corpului.
  • În plus, lichidele foarte reci acționează negativ asupra faringelui, și laringelui, producând inflamații la acest nivel; 
  • Lichidele foarte reci favorizează apariția constipației.

CONCLUZIE!

Unui organism încălzit îi face bine consumul de lichide la temperatura camerei, sau, dacă se dorește, se poate adăuga un cub de gheață, nu mai mult!



Aici mai jos vă prezint un supliment natural de Ceai Verde sub formă de capsule.  

Ceai Verde 30cps de la QUANTUM PHARM


Sursă foto: Vegis.ro


Mod de prezentare: 

- 30 capsule gelatinoase tari / cutie

Acțiune:
Preparatul este un superconcentrat de ceai verde (din 500 kg frunze de ceai verde se obţine 1 kg de superconcentrat) decofeinizat cu proprietăţi curative deosebite. Acest extract este obţinut din frunze de ceai verde crescute în INDIA în condiţii biopure, certificate (fără GMP). În ultimii ani s-au efectuat foarte multe studii clinice referitoare la efectele terapeutice ale ceaiului verde.


Efecte adjuvante:
- este cel mai eficient antioxidant cunoscut, neutralizează radicalii liberi din organism (răspunzători de îmbătrânirea prematură a celulelor), protejând sistemul cardiovascular;
- este cel mai eficient remediu natural în profilaxia şi tratamentul bolilor tumorale;
- dizolvă grăsimile, stopează absorbţia acizilor graşi şi a colesterolului;
- stimulează sistemul imunitar, creşte capacitatea de autoapărare a organismului;
- scade nivelul colesterolului, reduce tendința de formare a cheagurilor şi favorizează vasodilatația;
- reglează nivelui glicemiei;
- diuretic.

Recomandat ca adjuvant în:
- terapiile complementare antitumorale;
- obezitate, edeme;
- diabet zaharat de tip II, retinopatie diabetică;
- hipercolesterolemie, ateroscleroză.

Administrare:
1 capsulă pe zi, dimineaţa cu 20 minute înainte de micul dejun. Se consumă cu mult lichid (apă minerală, suc de fructe sau ceai).

Compoziție - o capsulă conține:
Extract standardizat din frunze de ceai verde (Camellia sinensis)
(corespunde la 1,5 l ceai verde preparat prin metoda clasică) 200,00 mg



ȘTIAȚI CĂ...?

- polifenolul EGCG (epigallocatechina gallata), antioxidantul principal din ceaiul verde, este de 100 de ori mai puternic decât vitamina C și de 25 de ori mai puternic decât vitamina E?

Țara de origine: Romania

Recomandări: slăbire | colesterol.

Pentru mai multe produse din categoria pe bază de Ceai Verde, dați click aici: Produse pe bază de Ceai Verde






Sunday, August 23, 2020

Răul de căldură sau insolaţia



Sursă foto: medic.chat


Insolaţia se produce în urma acțiunii intense și de lungă durată a soarelui asupra capului neprotejat, chiar dacă restul corpului este protejat. Spre deosebire de insolaţie, răul de căldură apare ca urmare a acțiunii  razelor solare asupra întrgului corp. Se manifestă prin imposibilitatea organismului de a-și menține homeostazia (proprietatea organismului de a-și păstra în limite normale, constantele mediului intern - ansamblul lichidelor). În acest fel, temperatura crescută a mediului ambiant împiedică organismul să elimine căldura proprie, aceasta în cele din urmă acumulându-se în corp. Temperatura corpului poate crește până la 40°C sau mai mult.


Simptomele insolaţiei 

Cea mai frecventă formă de manifestare a insolaţiei este acumularea  de sânge în creier peste limita normală (dilatarea excesivă a vaselor de sânge din teritoriul cerebral). Simptomele insolaţiei sunt: cefalee, greață, vertij,  vărsături, confuzie, stare generală alterată, uneori cu pierderea cunoștinței, rețea venoasă dilatată, faţă congestionată, conjunctive oculare injectate.




HOMEOPATIA PENTRU INSOLATIE Insolatia... - Medicina alternativa ...
Sursă foto: Facebook

Primul ajutor:

- acesta constă în:
  • transportarea pessoanei de la soare la umbră;
  • se așează cu capul mai sus de trunchi, iar membrele inferioare sub nivelul trunchiului, atârnând, astfel contribuim la decongestionarea creierului;
Informaţii de sezon: Cum procedăm dacă avem insolaţie - Viaţa ...
Sursă foto: Viața Liberă
  • se aplică o pungă cu gheață pe cap;
  • în caz de stop cardiorespirator, se face respirație artificială (gură la gură) și compresii toracice externe (masaj cardiac extern);
  • în cazurile grave, pacientul se va transporta la spital pentru un tratament complex (oxigenoterapie, diuretice, etc).
Pentru prevenirea insolațiilor, este bine ca să vă programați activitățile în aer liber în orele matinale până în orele 11:30, și după ora 17:00, dar nu uitați să purtați un batic, o pălărie sau o șapcă.


Simptomele răului de căldură

Corpul nostru cedează direct căldura sa mediului prin iradiere (emitere de raze calorice), conducție (transmiterea din aproape în aproape) și convecție (curent de aer), atunci când temperatura tegumentelor este mai ridicată decât cea a mediului înconjurător. 

Dacă temperatura mediului înconjurător depășește 36°C, corpul nostru nu mai poate să se apere prin cele trei forme de termoliză (iradiere, conducție, convecție). În acest caz singura modalitate de răcire a corpului, este evaporarea sudorii. Umiditatea crescută a mediului, lipsa de curenți de aer și foarte important, o ținută inadecvată împiedică termoliza și favorizează apariția răului de căldură. Ca simptome amintim: vertij, cefalee, tahicardie, crampe musculare, oboseală, transpirații abundente. Pulsul este slab, dar rapid, iar tensiunea arterială are valori mici. Starea generală este serios alterată, persoana în cauză putând deveni inconștientă (ajunge în stare de leșin). Dacă expunerea la căldură este cpntinuă, se poate ajunge la comă, iar în cazurile grave, poate interveni decesul.

Totul despre insolație - ce este, cum o previi și cum o tratezi?
Sursă foto: Cosmopolitan.ro

Primul ajutor:

-acesta constă în:
  • transportarea persoanei în cauză într-o cameră răcoroasă sau la umbră;
  • înfășurarea în cearșafuri ude, reci;
  • dușuri reci dacă se poate;
  • aplicați pungi reci în zona axilei și în regiunile inghinale;
Insolația | Mulțumesc
Sursă foto: Mulțumesc


  • expunerea la ventilație;
  • oxigenoterapie, dacă este posibil;
  • transportarea la spital.
Prevenirea răului de căldură se face prin evitarea efortului fizic în zilele caniculare, în intervalul orar 12:00 - 17:00, adaptarea  progresivă la condițiile de mediu pentru lucrătorii în aer liber, sportivi, etc., prin echipament care să favorizeze transpirația. Înainte și în timpul efortului fizic se poate consuma apă sărată, 2 g/ litru apă sau săruri de rehidratare ce diminuează transpirația și previne apariția crampelor musculare.


Sursă articol: Revista Farmacia Ta


Thursday, August 20, 2020

Ar trebui să nu uiți niciodată să Fii Fericit!



Sursă foto: Wallpaper (Google)

Bună dragii mei! :)

Făcând azi curățenie printre e-mailurile mele și frunzărind prin arhivă, am găsit acest frumos articol scris acum 4 ani de Rhea, pe blogul său „Cartea cu Desene”. Nu știu care este motivul de ce nu mai există acest blog și nici nu mi-am dat seama când acesta a dispărut, dar sper din suflet că Rhea, fata senină, sensibilă și fină din „Cartea cu Desene” este bine și sănătoasă, iar când va considera ea de cuviință să se reântoarcă în ale scrisului cu blogul, să o citim cu mare bucurie. Eu o aștept cu nerăbdare! 
Nu am putut să trec nepăsătoare pe lângă cuvintele Rheei, nici nu am putut să las așa minunăție, fără să v-o destăinui și vouă aici pe blogul meu. 
Sper că v-a plăcut!
O zi frumoasă și plină de fericire vă doresc! :)

Nuovo articolo su Cartea cu desene

You should never forget to be happy!

by Rhea
Când ești trist ... ia o pauză. 
Când ești furios ... ia o pauză.
Când ești obosit ... ia o pauză.
Când nu știi încotro să te îndrepți ... ia o pauză.
Când te răscolesc întrebările și nu găsești răspuns ... ia o pauză. 
Când ai vise dar îți lipsesc pașii ce te-ar putea duce la împlinirea lor ..  ia o pauză. 
Respiră adânc ... așează-te o clipă lângă tine... și ia o pauză! 
... Când iei pauză ... mulțumește! 
Sunt mii de binecuvântari de jur împrejurul nostru pe care omitem să le privim în ochi. Vedem doar ce ne lipsește. 
Ce-ar fi să ne bucurăm de partea plină a paharului?! De faptul că încă putem visa! 
Ce-ar fi să ne bucurăm că suntem vii? Că suntem pe propriile noastre picioare?! 
Că avem unde să ne întindem trupul și unde să ne așezăm capul la lăsarea întunericului? 
Că avem prieteni ce-ar face totul pentru noi? 
Ce-ar fi să ne bucurăm că avem familii? Mâncare caldă pe masă? Cer albastru deasupra capului?
Răsfață-ți ființa, zic! Ia o pauză! (Și nu uita...)
 ... Când iei pauză ... Mulțumește! 



Monday, August 10, 2020

STUDIO ONE 5 MUSIC PRODUCTION SOFTWARE / DAW




Bună tuturor! 
Azi este despre MUZICĂ.
Mă adresez tuturor iubitorilor de muzică, mai ales acelora care le place să producă muzică - Producătorilor, acelora care le place să se joace cu muzica amestecând-o - DJ-ilor, precum și acelora care vor să-și facă propriile hituri să sune după placul inimii - Artiștilor

Eu sunt o mare iubitoare de muzică și nu concep viața fără muzică. Pentru mine muzica este elementul vieții, iar aceasta mă definește cel mai bine. Și eu sunt o mare fană a dj-ingului, de vreo 10 ani sunt și eu un „Virtual Dj”. Am deprins din câteva programe de muzică, tainele utilizării acestora, învățând (facultativ, atunci când am avut timp) din tutorialele de pe youtube. Îmi place să încerc tot felul de software-uri în ale muzicii și în toți acești 10 ani, am încercat câteva.
Îmi amintesc, acum 10 ani, primul software în ale muzicii pe care m-am încumetat să-l încerc (de una singură) pentru început, a fost FL Studio10. Și DA, a fost dragoste la prima vedere. FL Studio este și va rămâne favoritul meu. Mai apoi am încercat treptat altele, cum ar fi: Traktor, Magix Music Maker și Ableton. Mi-au plăcut și acestea, și pot spune că al doilea ca și preferință după FL Studio este Ableton. Nu aș zice că nu vreau să încerc și alte programe, NU, nici gând! Eu sunt adepta noului și a inovațiilor, așa că îmi place să încerc tot ce este nou.

Dar hai să nu vă mai țin pe jăratec și să vă spun despre ce vreau să vă vorbesc azi. 

Am să vă prezint un software nou. 


PRESONUS STUDIO ONE 5 ARTIST



Sursă foto: SoundCreation.ro

Sursă foto: SoundCreation.ro




PREZENTARE GENERALĂ - ca să știți despre ce este vorba:



PRESONUS STUDIO ONE 5 ARTIST - este un Software DAW pentru înregistrare și editare audio, este compatibil cu Mac sau PC, are procesare 64-bit, număr nelimitat de piste, Plug-in Suite, Pitch Correction, și Mastering Tools, Impact XT și licenţă electronică.


CONȚINE:

  • Browser de conținut cu funcție drag-and-drop, care facilitează căutarea, previzualizarea de track-uri, sample-uri, efecte, instrumente, preset-uri;
  • Număr nelimitat de track-uri audio, instrumente virtuale, bus-uri și canale de FX;
  • Sunet incredibil de calitativ;
  • Export și import din SoundCloud (numai bun pentru cei care au cont pe acest site);
  • are 5 instrumente virtuale (sampler de tobe - Impact XT; player virtual - Presence XT; sintetizator analogic modular polifonic - Mai Tai; sintetizator monofonic - Mojito și Sample One XT), AU, VST2, VST3 și suport ReWire;
  • Compatibil cu Windows și Mac OS;
  • Compatibil cu interfețele audio conforme cu ASIO, Windows Audio, și Core Audio;
  • are 30 de efecte tip plug-in, printre care și simulator de amplicator de chitară, tap delay, auto filter, reverb etc.
  • Posibilitate de utilizare de comenzi rapide: Pro Tools, Cubase sau Logic, sau de creeare de scurtături personalizate;
  • Aplicație Studio One Remote;
  • Canale de AUX;
  • Suport poly pressure / MPE pentru controlere avansate MIDI;
  • Suport multi-touch;
  • Cerințe minime de sistem: Windows 10 (64 biți), Mac OSX 10.13 (64 biți), Intel Core i3 / AMD A10 CPU, 4 GB RAM, spațiu de stocare de 40 GB , interfață audio (ASIO, Windows-Audio, Core-Audio), conexiune la internet.
Vă las aici două video să vedeți cam ce anume cuprinde și cum se utilizează. 







Ce ziceți, vă place acest software? Mie DA!!!
Serios mă gândesc ca în curând să-l achiziționez, iar mai apoi să-l încerc să văd ce poate ;) Abia aștept ziua aceea. :)

Dacă v-a plăcut ce v-am prezentat aici în acest articol și dacă vă interesează și alte software, articole și accesorii pentru DJ-ing, instrumente muzicale sau alte articole muzicale, puteți intra aici pe site-ul: SoundCreation.ro să navigați, să cercetați și să vă alegeți ceea ce căutați, iar mai apoi să cumpărați. 

Vă doresc să aveți spor la cumpărături! ;)

MAKE MUSIC AND ENJOY!!! ;)